Izvor: Pančevac-online.com, 19.Maj.2023, 13:29

BRZOM I EFIKASNOM REAKCIJOM SPASENO 20 RUDARA U BORU Požar izbio u proizvodnom pogonu jedne kompanije! FOTO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, brzom i efikasnom akcijom, spasili su 20 rudara iz požara koji je danas oko 11 časova izbio u proizvodnom pogonu jedne kompanije u Boru. Vatrogasne ekipe su odmah po prijavi da je izbio požar na tornju izašle na lice mesta i brzom intervencijom evakuisale rudare koji su […] The post BRZOM I EFIKASNOM REAKCIJOM SPASENO 20 RUDARA U BORU Požar izbio u proizvodnom pogonu jedne kompanije! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Ziđin koper: Požar u rudniku Jama lokalizovan, nema povređenih

Izvor: Beta, 19.Maj.2023

Kompanija Srbija Ziđin koper saopštila je danas da je požar u rudniku "Jama" u Boru lokalizovan i da nema povređenih.Navedeno je da je oko 11 časova izbio požar na površini koja je izvozni šaht rudnika "Jama", a da je uzrok najverovatnije paljenje trake koja pokriva drobilicu, a zbog radova na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.