Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jul.2023, 16:51

BRNABIĆ SA PREDSEDNIKOM PREDSTAVNIČKOG DOMA EGIPTA: Značajne mogućnosti za unapređenje odnosa

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se sa predsednikom Predstavničkog doma Arapske Republike Egipat Hanafijem Alijem Džebalijem i istakla da odnos Srbije i Egipta zasniva na iskrenom prijateljstvu i saradnji, imajući u vidu da se ove godine obeležava 115 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa. Sa predsednikom Predstavničkog doma Egipta razgovarao je i prvi potpredsednik […] The post BRNABIĆ SA PREDSEDNIKOM PREDSTAVNIČKOG DOMA EGIPTA: Značajne mogućnosti za unapređenje odnosa appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Šapić ugostio predsednika Predstavničkog doma Egipta: Razgovori o jačanju saradnje i potencijalima investiranja

Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 12:29

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sastao se danas u Starom dvoru sa predsednikom Predstavničkog doma Arapske Republike Egipat Hanafijem Alijem Džebalijem. Egipatska delegacija, koju predvodi Džebali, boravi u zvaničnoj poseti Srbiji u sklopu koje su održani brojni bilateralni sastanci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.