Izvor: Pančevac-online.com, 18.Jul.2023, 12:43

BRNABIĆ SA BEKARIJEM: Premijerka zahvalila na podršci kadidaturi Srbije za domaćina EXPO 2027

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa državnim sekretarom za spoljne poslove, međunarodnu ekonomsku saradnju i telekomunikacije Republike San Marino Lukom Bekarijem, kome se zahvalila na podršci kadidaturi Srbije za domaćina izložbe EXPO 2027. Ona je dodala da pozdravlja buduće učešće San Marina na ovoj izložbi koja je važna ne samo za […] The post BRNABIĆ SA BEKARIJEM: Premijerka zahvalila na podršci kadidaturi Srbije za domaćina EXPO 2027 appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Brnabić se zahvalila Bekariju na podršci Srbije za domaćina EXPO 2027

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jul.2023

BEOGRAD – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa državnim sekretarom za spoljne poslove, međunarodnu ekonomsku saradnju i telekomunikacije Republike San Marino Lukom Bekarijem. kome se zahvalila na podršci kadidaturi Srbije za domaćina izložbe EXPO 2027. Ona je dodala...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.