Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023, 11:13

BLAGI OPORAVAK OD POSLEDICA KORONE: Na pijačnim tezgama obrnulo se blizu 50 milijardi dinara! Fiskalni račun od 2024. na pijacama

Prošle godine na pijacama u Srbiji je vrednost prodatih poljoprivrednih proizvoda bila veća. Naime, na pijačnim tezgama prodaja poljoprivrednih proizvoda dostigla je vrednost od oko 49,5 milijardi dinara, što je za oko devet milijardi dinara, odnosno 22,6 odsto više u odnosu na 2021. godinu. Po rečima izvršnog direktora Poslovnog udruženja „Pijace Srbije” Sava Duvnjaka, rast […] The post BLAGI OPORAVAK OD POSLEDICA KORONE: Na pijačnim tezgama obrnulo se blizu 50 milijardi dinara! Fiskalni račun od 2024. na pijacama appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.