Izvor: Pančevac-online.com, 19.Jun.2023, 13:27

BIBLIOTEKA GRADA PANČEVA: Promocija reizdanja knjige „Kralj Edip“ 20. juna uz pratnju gusala i degustaciju vina

Bibilioteka grada Pančeva i izdavačka kuća „NNK Internacional“ iz Beograda će u utorak, 20. juna u 19.30 sati predstaviti reizdanje knjige „Kralj Edip“ u prostorijama pančevačke biblioteke. Posetioci će biti u prilici da saznaju na koji način su se povezale klasična antička književnost, Pančevo i Dubrovnik sa svojim predstavnicima kulturne scene 19. veka. O knjizi […] The post BIBLIOTEKA GRADA PANČEVA: Promocija reizdanja knjige „Kralj Edip“ 20. juna uz pratnju gusala i degustaciju vina appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Predstavljanje Sofoklove tragedije “Kralj Edip” 20. juna u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jun.2023

PANČEVO – Izdavačka kuća “NNK Internacional” i Gradska biblioteka Pančeva će u utorak, 20. juna u 19:30 sati, u čitaonici Gradske biblioteke Pančevo, predstaviti ponovljeno izdanje Sofoklove tragedije “Kralj Edip”. Specifičnost ovog zajedničkog izdavačkog poduhvata, koje na divan...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.