Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jul.2023, 16:20

BEZ DOGOVORA O OTKUPNOJ CENI MALINE: Malinari i dalje nezadovoljni cenom

Nije postignut dogovor o otkupnoj ceni maline, u razgovoru malinara, hladnjačara i predstavnika Ministarstva poljoprivrede u Vladi, saznaje RTS. Malinari su i dalje nezadovoljni cenom od 200 dinara. Hladnjačari kažu da ne mogu da ponude veću cenu zbog prošlogodišnjih gubitaka.   View this post on Instagram   A post shared by Министарство пољопривреде (@ministarstvopoljoprivrede) Jedan […] The post BEZ DOGOVORA O OTKUPNOJ CENI MALINE: Malinari i dalje nezadovoljni cenom appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Šta će biti sa cenom maline? Održan sastanak u Vladi: Hladnjačari se pravdaju, malinari traže inspekciju na terenu

Izvor: Blic, 05.Jul.2023

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je danas otkupljivače maline da prate skokove cena maline i trenutnu od 240-250 dinara, po kojoj već plaćaju pojedini hladnjačari. Na sastanku malinara, velikih hladnjačara i izvoznika u Vladi Srbije, a koje je organizovalo ministarstvo, ostavljen je prostor da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.