BAHATOST „ŠTRABAGOVOG” RADNIKA:  Pravi haos, pa arogantno „legitimiše”!

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATOST „ŠTRABAGOVOG” RADNIKA: Pravi haos, pa arogantno „legitimiše”!

Filmske scene u filmskom delu grada! Radnik „Vojvodinaputa – Štrabaga” (na fotografiji) propisno je obrukao firmu za koju radi u subotu, 12. maja, u prepodnevnim satima, u Ulici Vuka Karadžića 1, na istom mestu na kome je eksplodirao čuveni autobus iz antologijskog filma „Ko to tamo peva”.

On je bio na čelu „Štrabagovog” „karavana” vozila teške inženjerije koji je potpuno zablokirao prilaz Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika „Pančevac”, a Zavod je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << ta dva sata „opsade” bio pun pacijenata i medicinskih radnika. Da sve bude još neverovatnije, taj radnik je na molbu direktorke Zavoda da pomeri mašine i kamionete kako bi privatni zdravstveni centar mogao da funkcioniše, odlučio da je – legitimiše!

Naime, tražio je dokaz da je zgrada u njenom vlasništvu, odbijavši i samu pomisao da se ponese ljudski i dopusti pacijentima da se leče, a lekarima i medicinskom osoblju da rade svoj posao. Arogancijom koju je pokazao bile su iznenađene čak i neke njegove kolege.

Nisu nevažne ni činjenice da su u blokadi bili i Auto-škola „Vizija” i redakcija našeg lista, čije se prostorije takođe nalaze u toj zgradi, kao ni to da ovo nije prvi put da su radnici „Štrabaga” pravili takve probleme navedenim firmama.

U ponedeljak pre podne poslali smo dva mejla s nekoliko pitanja „Štrabagu”, zahtevajući objašnjenje ovog opasnog ponašanja njihovog radnika, ali do srede uveče i zaključenja ovog broja „Pančevca” niko iz te putarske firme nije našao za shodno da odgovori ili na neki drugi način reaguje.

S. T.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.