„Aviv” slavi 4. rođendan: u subotu besplatan koncert Sergeja Ćetkovića

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Jun.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Aviv” slavi 4. rođendan: u subotu besplatan koncert Sergeja Ćetkovića

Povodom svog četvrtog rođendana „Aviv park” će u subotu, 13. juna, svim Pančevkama i Pančevcima, kao i gostima iz drugih gradova, pokloniti veliki koncert jednog od naših najpopularnijih pop izvođača – Sergeja Ćetkovića.

Koncert je zakazan za 20.30, a ulaz je besplatan.

Rođendanski program će u subotu početi već u 16 sati, kada će biti održano Republičko takmičenje dečjih horova „Raspevano proleće”, koje organizuje Muzički centar Pančevo u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << sa „Avivom”.

Svi posetioci ovog velikog ritejl centra, inače prvog takve vrste u Srbiji, imaće priliku da u subotu uživaju u sjajnoj zabavi i u brojnim sniženjima – mnoge radnje najavile su popuste čak i do 60%.

Kao prva investicija izraelske kompanije „Aviv Arlon” u Srbiji, „Aviv park” je od samog otvaranja, 2011. godine, postao veoma popularan među građanima i građankama Pančeva i okoline. Pored toga što je postao nezaobilazno mesto za šoping i druženje, „Aviv” je znatno unapredio i socijalnu sliku Pančeva, budući da je tu zaposleno nekoliko stotina radnika. U ovom ritejl centru na važno mesto postavljaju i društveno-odgovorno ponašanje u poslovanju, pa su se tako zaposleni istakli u brojnim humanitarnim akcijama.

This slideshow requires JavaScript.

U narednom periodu kompanija „Aviv Arlon” planira otvaranje poslovno-stambenog kompleksa na Zvezdari, dok se radovi na zrenjaninskom „Aviv parku” privode kraju i u oktobru se očekuje primopredaja lokala u tom tržnom centru.

„Aviv” očito ima i više nego dovoljno razloga za slavlje, a pružio je i našim sugrađanima isto toliko razloga da u subotu budu u ovom tržnom centru. Ako volite šoping, imate klince koji rado slušaju dečje pesmice ili pak uživate u baladama Sergeja Ćetkovića, eto dobrog predloga kako da provedete subotu pred nama. Uživajte!

D. K.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.