Asfaltiranje udarnih rupa u Baljkovcu

Izvor: Kragujevac.rs, 16.Dec.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje udarnih rupa u Baljkovcu

U selu Baljkovac, na raskrsnici ulica Miloja Bankovića Sićka i Brđanske, ekipe JKP ''Čistoća'' privode kraju radove na asfaltiranju udarnih rupa.

Zbog velikog broja rupa na jednom delu saobraćajnice na raskrsnici ulica Miloja Bankovića Sićka i Brđanske opredelili smo se da uradimo promenu celog završnog sloja asfalta. Na jednom delu glavne saobraćajnice u ovom delu grada završeni su radovi i zakrpljene udarne rupe. Planirano je da se za ove radove utroši oko 125 tona asfalta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << a cilj je da se važne saobraćajnice pripreme za zimsko održavanje. Veoma je važno da se, dok nam povoljni vremenski uslovi dozvoljavaju, uradi podloga koja može bezbedno da se čisti u zimskom periodu - rekao je direktor JKP ''Čistoća'', Radosav Matić.

Prema rečima direktora Matića, u planu je da se do kraja godine važne prigradske saobraćajnice pripreme za zimsko održavanje, a prioritet imaju one ulice na kojima se odvija javni gradski saobraćaj i koje vode do škola i ustanova.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.