Anja blizu cilja

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jun.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anja blizu cilja

Kako smo i nagovestili, rano jutros naša sugrađanka Anja Crevar, reprezentativka Srbije u plivanju, uspela je da se plasira u polufinale Evropskih igara u Bakuu u disciplini 200 m mešovito, isplivavši rezultat 2:17,23, što joj je bilo dovoljno da se nađe među 16 najboljih, a interesantno je da je bila veoma blizu toga da ostvari i svoj najbolji rezultat.

Kako bilo, na prestižnom nadmetanju u glavnom gradu Azerbejdžana mlada Pančevka je sada u prilici da se nađe među osam najboljih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Gledano rezultatski, sjajna sportistkinja ima dobre šanse da nas još jednom obraduje, a ulazak u finale bio bi odličan plasman. Treba napomenuti da je Anja Crevar već junakinja, jer je na deonici 400 m mešovito stigla treća na cilj uz oboren apsolutni rekord Srbije.

Anja, samo hrabro i samo napred!

S. D.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Anja još jednom u finalu

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jun.2015

Mlada Anja Crevar, srpska reprezentativka u plivanju, ponovo nas je oduševila. Ona je uspela da se plasira u finale trke na 200 m mešovito na Evropskim igrama u Bakuu i tako uz sedam ostalih devojaka ravnopravno učestvuje u borbi za medalje...Sjajno plivanje u polufinalu, uz odlične protivnice, našoj...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.