Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2022, 14:39

AUSTRALIJA POBEDILA TUNIS I OSTALA U IGRI ZA OSMINU FINALA Tunižane drži samo teorija!

Fudbaleri Australije savladali su Tunis sa 1:0 (1:0) u drugom kolu grupe D i tako zadržali šanse za plasman dalje. Prvih par minuta prošlo je u znaku Tunisa, koji je imao potpunu inicijativu na meču. Konsolidovali su se fudbaleri Australije, koji su u nastavku imali mnogo više loptu u svom posedu, te stvorili znatno veći […] The post AUSTRALIJA POBEDILA TUNIS I OSTALA U IGRI ZA OSMINU FINALA Tunižane drži samo teorija! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ARGENTINA JE ŽIVA: Mesi načeo, Fernandez dokrajčio Meksiko

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2022

Golovima Lea Mesija i Enca Fernandeza, Argentine je savladala Meksiko 2:0 u meču drugog kola Grupe C na Mundijalu u Kataru. „Gaučosi“ su došli do prvih bodova na turniru i ostali u konkurenciji za plasman u osminu finala. U poslednjem kolu, 30. novembra, Argentina će igrati protiv Poljske, dok...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.