Izvor: Pančevac-online.com, 24.Mar.2023, 17:30

AKVARELI IZ VAZDUHA: U Opovu otvorena izložba fotografija Ljubiše Tešića

U Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba fotografija Ljubiše Tešića, poznatog beogradskog fotografa, koji je tokom svoje karijere realizovao više od 1500 radova iz oblasti multimedijalne umetnosti, fotografije i video produkcije, prenosi Glas Opova. Tešić se opovačkoj publici predstavio postavkom fotografija snimljenih dronom i predstavlja omaž prirodnim lepotama, sa fokusom na zemljište. „Ova postavka je […] The post AKVARELI IZ VAZDUHA: U Opovu otvorena izložba fotografija Ljubiše Tešića appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Akvareli iz vazduha: Otvorena izložba fotografija Ljubiše Tešića

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Mar.2023, 09:01

OPOVO – U Galeriji „Jovan Popović“ u Opovu otvorena je izložba fotografija Ljubiše Tešića, poznatog beogradskog fotografa, koji je tokom svoje karijere realizovao preko 1500 radova iz oblasti multimedijalne umetnosti, fotografije i video produkcije. Tešić se opovačkoj publici predstavio...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.