Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jun.2023, 12:38

AKO DOBIJETE OVAKVU PORUKU, NE NASEDAJTE Narodna banka Srbije upozorava građane da obrate pažnju na sms-ove sa pozivnog broja +33!

Narodna banka Srbije upozorava građane da obrate pažnju ako dobiju SMS poruke sa nepoznatih brojeva telefona (u poslednje vreme u pitanju pozivni broj +33), u kojima se pošiljalac predstavlja kao pružalac određenih usluga (Netfllix, Pošta Srbije, DHL i slično), navodi se u saopštenju. Kako se navodi, u takvim porukama se obično od korisnika zahteva da […] The post AKO DOBIJETE OVAKVU PORUKU, NE NASEDAJTE Narodna banka Srbije upozorava građane da obrate pažnju na sms-ove sa pozivnog broja +33! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Upozorenje NBS: Pažljivo sa platnim karticama, obratite pažnju na SMS poruke sa nepoznatih brojeva

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2023

Narodna banka Srbije upozorava građane da obrate pažnju ako dobiju SMS poruke sa nepoznatih brojeva telefona (u poslednje vreme u pitanju pozivni broj +33), u kojima se pošiljalac predstavlja kao pružalac određenih usluga (Netfllix, Pošta Srbije, DHL i sl.) U takvim porukama se obično od korisnika...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.