Izvor: Radio Dunav, 25.Maj.2023, 12:14

ПОЛИЦИЈА У СОМБОРУ ПРОНАШЛА 73 ИРЕГУЛАРНА МИГРАНТА И ПРЕБАЦИЛА ИХ У ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР

Припадници Министарства унутрашњих послова пронашли су на више локација у Сомбору 73 ирегуларна мигранта који бораве ван прихватног центра.
У сарадњи са Комесаријатом за избеглице и миграције и локалном самоуправом, они су превезени у прихватни центар где ће им бити обезбеђен >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << адекватан смештај.
Акција је спроведена у оквиру континуираног рада на сузбијању ирегуларних миграција, а у саопштењу МУП-а се наводи да ће полиција наставити да предузима мере и радње из своје надлежности, како би очувала стабилан јавни ред и мир на територији Западнобачког округа.
Фото: Илустрација (Архива “Дунав” радија)
The post ПОЛИЦИЈА У СОМБОРУ ПРОНАШЛА 73 ИРЕГУЛАРНА МИГРАНТА И ПРЕБАЦИЛА ИХ У ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.