ЗАВРШЕНА ПРВА СМЕНА БЕСПЛАТНЕ ШКОЛЕ ПЛИВАЊА – 70 МАЛИШАНА ДОБИЛО ДИПЛОМЕ

Izvor: Radio Dunav, 07.Jul.2023, 12:46

ЗАВРШЕНА ПРВА СМЕНА БЕСПЛАТНЕ ШКОЛЕ ПЛИВАЊА – 70 МАЛИШАНА ДОБИЛО ДИПЛОМЕ

На базенима Специјалне болнице за рехабилитацију “Јунаковић“ код Апатина данас је одржано полагање прве групе од 270 уписаних полазника у бесплатну школу пливања. Након успешно испливаних дистанци, деца су добила дипломе, које им је уручио генерални секретар Спортског савеза >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Апатин, Радомир Радујко.
-Ове године имамо уписано 270 малишана који су подељени у три смене, од којих се прве две односе на Апатин, док ће у трећој смени школу пливања проћи најмлађи из сва четири села општине Апатин. Данас је 70 деце успешно прошло обуку и добило диплому, а већ сутра са обуком почиње друга група у којој имамо 90 полазника. Овим путем се захваљујем свим родитељима на указаном поверењу, Локалној самоуправи на подршци, и наравно Специјалној болници за рехабилитацију „Јунаковић“, без које све ово неби било могуће извести, истакао је Радујко.
У склопу бесплатне школе пливања, апатински Црвени крст је јуче, 06. јула за све полазнике организовао предавање о безбедности на води. Предавач је био волонтер Црвеног крста Апатин и лиценцирани спасилац на води проф. Бојан Томашевић. Деца су имала прилику да науче како што безбедније користити стечену технику пливања и на који начин не угрожавајући себе и друге, да користе водене потенцијале за безбедно пливање.
Учесници су кроз игру меморије показали завидно знање о овој теми, на основу чега се може закључити да је акција била успешна.
The post ЗАВРШЕНА ПРВА СМЕНА БЕСПЛАТНЕ ШКОЛЕ ПЛИВАЊА – 70 МАЛИШАНА ДОБИЛО ДИПЛОМЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.