ПАЛО ПРЕКО 60 ЛИТАРА КИШЕ – У БАЧКОМ МОНОШТОРУ ТУКАО ЛЕД ВЕЛИЧИНЕ ПИНГ-ПОНГ ЛОПТИЦЕ

Izvor: Radio Dunav, 04.Avg.2020, 22:53

ПАЛО ПРЕКО 60 ЛИТАРА КИШЕ – У БАЧКОМ МОНОШТОРУ ТУКАО ЛЕД ВЕЛИЧИНЕ ПИНГ-ПОНГ ЛОПТИЦЕ

Велико невреме које је у послеподневним сатима погодило Западнобачки округ највише штете је причинило у Бачком Моноштор где је падао лед величине пинг-понг лоптице.
Олујни ветар чупао је дрвеће, а на неколико места покидани су и електрични водови. Страдао је и цреп >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << на кућама. У пољу су највећу штету претрпели соја и кукуруз. Лед са јаким ветром брисао је све пред собом.
Према првим проценама у само неколико сати пало је преко 60 литара кише по квадратном метру. Колика је штета на пољопривредним усевима знаће се тек сутра када се вода повуче. Соја, кукуруз и индустријска паприка за сада изгледају најлошије. У Сомбору и Апатину није било леда, али је пала велика количина кише, због чега су поједине саобраћајнице биле поплављене.
Због обилних падавина које су најављене за данас и сутра, у Србији је и даље на снази наранџасти метеоаларм.

The post ПАЛО ПРЕКО 60 ЛИТАРА КИШЕ – У БАЧКОМ МОНОШТОРУ ТУКАО ЛЕД ВЕЛИЧИНЕ ПИНГ-ПОНГ ЛОПТИЦЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.