Izvor: Radio Dunav, 20.Maj.2021, 11:37

60 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ПРОИЗВОЂАЧЕ ПИВА, ВИНА И РАКИЈА

Реч је о Kонкурсу за доделу средстава за суфинансирање инвестиција у набавку опреме за производњу пива на територији АП Војводине у 2021. години и Kонкурсу за доделу средстава за суфинансирање инвестиција у набавку опреме за производњу вина и ракије на територији АП Војводине >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у 2021. години.
Циљ конкурса за доделу средстава за суфинансирање инвестиција набавку опреме за производњу пива је улагање у нову опрему, ради повећања прихода на пољопривредним газдинствима и запошљавања руралног становништва.
За реализацију Kонкурса предвиђено је укупно 10.000.000 динара. Бесповратна средства за подршку инвестиција по овом конкурсу утврђују се у износу до 50% од вредности укупно прихватљивих трошкова. За предузетнике и правна лица, чија је инвестиција на подручју са отежаним условима рада у пољопривреди, млађе од 40 година и жене, бесповратна средства износе до 60% од укупних прихватљивих трошкова ивестиције.
Kонкурс је отворен до утрошка средстава, а закључно са 11.06.2021. године.
За реализацију Kонкурса за суфинансирање инвестиција набавку опреме за производњу вина и ракије на територији АП Војводине у 2021. години предвиђено је укупно 50.000.000,00 динара. Износи бесповратних срестава исти су као и у претходном конкурсу.
И овај Kонкурс отворен је до утрошка средстава, а закључно са 11.06.2021. године.
Додатне информације везане за конкурса могу са добити путем телефона 021/456-267у периоду од 10 до 13 часова.
Текст Kонкурса, образац пријаве, Правилник могу се преузети са интернет странице Секретаријата ОВДЕ.
The post 60 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ПРОИЗВОЂАЧЕ ПИВА, ВИНА И РАКИЈА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.