У ТОКУ ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ЗА 57. „АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“

Izvor: Radio Dunav, 21.Jul.2021, 11:36

У ТОКУ ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ЗА 57. „АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“

У апатину се врше последње припреме за 57. „Апатинске рибарске вечери“ које ће на тргу Никола Тесла почети сутра и трајати до недеље, 25. јула. Дуж главне улице постављене су тезге, на бини је у току монтирање разгласа, око Трга су стављена ложишна места за кување паприкаша а биће >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << постављени и штандови за продају пића.
Првог дана манифестације, 22. јула програм ће почети у 19,30 часова дефилеом и наступом мажореткиња, након чега ће на бину изаћи КУД „Царза“. У 20 часова ће почети квалификације за „Златни котлић“, а такмичаре у кувању рибљег паприкаша и госте ће забављати група „Магија“ из Апатина. Након обраћање председнице општине Апатин, у 22,30 часова ће наступити Дејан Петровић са својим трубачима.
Већ по традицији, и ове године током „Рибарских вечери“ ће наступити естрадне звезде. У петак, 23. јула од 22,30 часова концерт ће на тргу Никола Тесла одржати „Црвена јабука“, а у суботу, 24. јула у исто време Апатинце и њихове госте ће забаљати популарни фолк певач Харис Џиновић.
На малој бини „Food Corner“ сваког дана од 20 часова, госте ће забављати дуо „Милие & Дуле“.
Из Општинске управе Апатин су апеловали на возаче да од данас не паркирају своја возила на паркинг просторе који се налазе на потезу од банке „Интеса“ до старе пијаце, како би надлежне службе могле да окончају припреме за „Рибарске вечери“.
The post У ТОКУ ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ЗА 57. „АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.