ТУРНИР НА ОФК МЛАДОСТ ОКУПИО 500 МАЛИШАНА (фото)

Izvor: Radio Dunav, 08.Jun.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ТУРНИР НА ОФК МЛАДОСТ ОКУПИО 500 МАЛИШАНА (фото)

ОФK“Младост“ из Апатина организује други по реду Дечји фудбалски турнир, на којем учествује 50 екипа, у шест добних категорија, са више од 500 младих фудбалера из Србије.
На девет терена дечаци се такмиче у шест генерација, од 2004-2005 па све до 2011 годишта. Учествују клубови >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << из Новог Сада, Суботице, Бачке Паланке, Оџака и Сомбора као и гости Школа фудбала „ДИФ“ из Kосовске Митровице које предводи бивши фудбалер Младости, Жарко Kараматић.
Турнир је отворила заменица председника општине Апатин, Дубравка Кораћ која је младим фудбалерима пожелела добродошлицу и успех на такмичењу.
Организатор турнира је Омладински фудбалски клуб „Младост“ уз подршку Спортског савеза општине Апатин, а овогодишњи промотер је прослављени играч апатинске Младости, Владимир Торбица.
.
The post ТУРНИР НА ОФК МЛАДОСТ ОКУПИО 500 МАЛИШАНА (фото) appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.