Izvor: Radio Dunav, 04.Jun.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

50 ТИМОВА И 500 ФУДБАЛЕРА У СУБОТУ НА СТАДИОНУ КРАЈ ДУНАВА

На спортским теренима ОФK“Младост“, у суботу, 8. јуна одржаће се други по реду Дечји фудбалски турнир, на којем учествује 50 екипа, у шест добних категорија, са више од 500 младих фудбалера из Србије, а као специјални гости наступиће и тим из Kосовске Митровице.
Радомир Радујко >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << тренер млађих категорија ОФK „Младост“ каже да је за разлику од прошлогодишњег, турнир у суботу обимнијег садржаја, са знатном већим бројем екипа и учесника.
-Очекујемо 50 екипа, које ћемо на девет терена поделити у шест генерација, од 2004-2005 па све до 2011 годишта. Поред 500 такмичара, очекујемо и њихове родитеље, пријатеље, више од хиљаду посетилаца који ће уживати у празнику фудбала, каже Радујко. Према његовим речима учешће су потврдили клубови из Новог Сада, Суботице, Бачке Паланке, Оџака и Сомбора као и гости из Kосовске Митровице.
Тренер млађих категорија Срђан Рапаић најавио је долазак Школе фудбала „ДИФ“ из Kосовске Митровице.
-Ове године имамо посебне госте, наше пријатеље са Kосова које предводи бивши фудбалер Младости, Жарко Kараматић. Долазе аутобусом са 50 фудбалера, и боравиће у Апатину три дана. Биће смештени у интернату, а поред такмичења, деца ће током боравка имати прилику да боље упознају Апатин, каже Рапајић.
Турнир почиње у 9 часова ујутро, а финални сусрети и подела пехара и признања планирана је у послеподневним часовима.
Организатор је Омладински фудбалски клуб „Младост“ уз подршку Спортског савеза општине Апатин, а овогодишњи промотер је прослављени играч апатинске Младости, Владимир Торбица.
The post 50 ТИМОВА И 500 ФУДБАЛЕРА У СУБОТУ НА СТАДИОНУ КРАЈ ДУНАВА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.