Izvor: Pančevac-online.com, 11.Jun.2023, 09:00

ČETRDESET DANA OD MASAKRA U RIBNIKARU: Danas odavanje pošte žrtvama masovnog ubistva u školi na Vračaru

U Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u Beogradu danas će biti obeleženo 40 dana od ubistva devet učenika i radnika obezbeđenja. Kako je najavljeno, škola će biti otvorena od 10 do 18 sati za građane koji žele da polože cveće ili zapale sveću u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva. Učenik (13) ubio je […] The post ČETRDESET DANA OD MASAKRA U RIBNIKARU: Danas odavanje pošte žrtvama masovnog ubistva u školi na Vračaru appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeležava se četrdeset dana od tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2023

U OŠ "Vladislav Ribnikar" danas se obeležava četrdeset dana od velike tragedije kada je učenik te škole ubio devet učenika i jednog radnika obezbeđenja. Građani su ispred škole palili sveće, ostavljali cveće i plišane igračke.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.