ФРУШКОГОРСКИ МАРАТОН 4. И 5. МАЈА

Izvor: Radio Dunav, 03.Maj.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ФРУШКОГОРСКИ МАРАТОН 4. И 5. МАЈА

Фрушкогорски маратон, 42. по реду, одржаће се у суботу и недељу, 4. и 5. маја, а старт трке је у суботу у 9 часова на Поповици, испред планинарског дома „Железничар“.
Директор Фрушкогорског маратона Ненад Сударов навео је да сваке године покушавају што више људи да привуку >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ка Фрушкој гори, како би се указало на значај бављења физичком активношћу.
„Манифестација се састоји из два сегмента, спортско-такмичарски део који обухвата пет такмичарских стаза сертификованих код Светске федерације у планинском трчању и осталих 14 стаза рекреативног карактера“, прецизирао је Сударов.
Он је додао да ће аутобуси ГСП-а саобраћати по појачаном реду вожњу на дан старта, јер ће превозити учеснике, док ће пут од окретнице Војиново до Поповице у суботу, 4. маја, бити затворен за саобраћај од 6:30 до 14 часова.
Технички директор НП „Фрушка гора“ Kонстантин Плужаревић позвао је све заинтересоване да дођу на Фрушку гору.
„Уједно апелујемо да свој отпад, а посебно пластичну амбалажу носе са собом, да не остављају на стазама, како би сачували Фрушку гору“, рекао је Плужаревић.
Све додатне информације у вези са Фрушкогорским маратоном могу се пронаћи ОВДЕ.
Аутор: 021.рс
The post ФРУШКОГОРСКИ МАРАТОН 4. И 5. МАЈА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.