Izvor: Radio Dunav, 16.Jun.2020, 10:42

ОПШТИНИ АПАТИН 4 МИЛИОНА ИЗ ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРИЈАТА ЗА ЕНЕРГЕТИКУ

На конкурсу за суфинасирање пројеката штедљиве расвете код Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај на који су конкурисале гимназија „Никола Тесла“ Апатин и Техничка школа са домом ученика у сарадњи са енергетским менаџментом општине Апатин, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << добијена су средства за реализацију пројекта штедљиве расвете у износу од 4.096.000,00 динара.
-Апатинска гимназија овим реализује другу фазу, јер је прошле године код истог Секретаријата добила средства за први део опремања савременом лед расветом што значајно утиче на квалитет осветљења и трошкове за електричну енергију. Додао бих и то да смо у претходном периоду обезбедили средства за комплетну замену уличне расвете лед технологијом у Пригревици, као и да смо обезбедили седам савремених стајалишта која смо распоредили равномерно на целу општину – изјавио је председник општине Апатин Милан Шкрбић.
The post ОПШТИНИ АПАТИН 4 МИЛИОНА ИЗ ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРИЈАТА ЗА ЕНЕРГЕТИКУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.