Izvor: Radio Dunav, 28.Jul.2021, 15:34

ДО НЕДЕЉЕ ВРЕМЕ ВЕОМА ТОПЛО, ТЕМПЕРАТУРЕ 39 СТЕПЕНИ

У Србији ће сутра бити сунчано и топло време са температуром до 39 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Метеоролози су упозорили на веома топло време и високе температуре до недеље, највиша температура у већини места ће бити од 35 до 39 степени.
Сутра >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ће дувати слаб, северозападни ветар.
Јутарња температура кретаће се од 16 до 24, а највиша од 33 до 39 степени.
У суботу и недељу на северу и западу, а почетком недеље и у централним крајевима уз променљиву облачност и мањи пад температуре могућа је понегде краткотрајна киша или пљускови са грмљавином, преноси Бета.
Биометеоролошка прогноза за четвртак, 29. јул 2021. године:
Биометеоролошка ситуација може изазвати уобичајене тегобе код већине хронично оболелих и осетљивих особа, па се свима саветује известан опрез. Нерасположење и смањење радне способности су могући као метеоропатске реакције. Препоручује се адекватна заштита од УВ зрачења.
The post ДО НЕДЕЉЕ ВРЕМЕ ВЕОМА ТОПЛО, ТЕМПЕРАТУРЕ 39 СТЕПЕНИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.