У СОМБОРУ ПРОНАЂЕНА 382 ИРЕГУЛАРНА МИГРАНТА- ОДУЗЕТО ИМ 20 КОМАДА ХЛАДНОГ ОРУЖЈА

Izvor: Radio Dunav, 10.Avg.2023, 08:16

У СОМБОРУ ПРОНАЂЕНА 382 ИРЕГУЛАРНА МИГРАНТА- ОДУЗЕТО ИМ 20 КОМАДА ХЛАДНОГ ОРУЖЈА

Припадници Министарства унутрашњих послова у опсежној акцији сузбијања илегалних миграција која је спроведена на подручју Сомбора, пронашли укупно 382 ирегуларна мигранта.
У вишечасовној акцији учествовало је више од 300 полицајаца полицијских управа у Сомбору, Новом >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Саду, Смедереву, Панчеву, Пожаревцу и Шапцу, заједно са припадницима Жандармерије.
Полиција је претрагом терена пронашла 20 комада хладног оружја и других предмета, укупно 240 страних личних докумената и путних исправа, као и 18 телефона.
Ухапшен је сиријски држављанин О. А. Х. (2005) код кога је пронађено око 270 грама биљне материје за коју се сумња да је марихуана и вагица за прецизно мерење. Њему је због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.
The post У СОМБОРУ ПРОНАЂЕНА 382 ИРЕГУЛАРНА МИГРАНТА- ОДУЗЕТО ИМ 20 КОМАДА ХЛАДНОГ ОРУЖЈА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.