ТИМСКА ПОБЕДА ЧЛАНОВА АК АПАТИН НА 38. ФЕСТИВАЛУ ТРЧАЊА И ПЛИВАЊА У КАЊИЖИ

Izvor: Radio Dunav, 13.Avg.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ТИМСКА ПОБЕДА ЧЛАНОВА АК АПАТИН НА 38. ФЕСТИВАЛУ ТРЧАЊА И ПЛИВАЊА У КАЊИЖИ

У Кањижи је протеклог викенда одржана традиционална спортска манифестација 38. Кањишки фестивал трчања и пливања на којем је наступило преко 500 такмичара и такмичарки из десетак земаља, међу којима је и наступио и велики број чланова Атлетског клуба Апатин.
Најуспешнији >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у појединачној конкуренцији у главној трци на 21 километар, био је Ђуро Борбељ који је освојио треће местоса резултатом 1 сат 16 минута 29 секунди, док је у истој трци други члан АК Апатин Жељко Пековић освојио 13. место у свеукупном пласману и друго место у старосној категорији са резултатом 1 сат 32 минута и 04 секунде.
У трци на 10 километара код дама Мариана Чегар Лукић освојила је треће место у женској конуренцији, a у истој трци наступиле су још две такмичарке Апатина. Алиса Бајић освојила је прво место у својој старосној категорији, док је Лола Антић освојила треће место у старосној категорији.
У мушкој трци Мирослав Пешић истрчао је одличну трку и освојио је пето место у свеукупном пласману и прво место у старосној категорији са резултатом 38 минута и 30 секунди, Филип Демић и Немања Ђурић у свеукупном пласману заузели су 23 . и 24. место, односно треће и четврто место у категорији, Саша Антић освојио 26. место (4. место у старосној категорији), Жива Вијоглавин освојио је 54. место (10. место у категорији).
У свеукупном екипном пласману клубова у конкуренцији сениора (збир резултата такмичара такмичарки у полумаратонској трци и трци на десет километара), чланови Атлетског клуба Апатин однели су заслужену победу.
The post ТИМСКА ПОБЕДА ЧЛАНОВА АК АПАТИН НА 38. ФЕСТИВАЛУ ТРЧАЊА И ПЛИВАЊА У КАЊИЖИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.