Izvor: Radio Dunav, 24.Mar.2022, 05:38

КОНКУРС ЗА 300 НОВИХ ВАТРОГАСАЦА

Министарствo унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 300 полазника на Основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица на који се заинтересовани могу пријавити закључно са 6. априлом 2022. године.
Право учешћа на конкурсу има лице која испуњава следеће >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << услове:
1) да је држављанин Републике Србије
2) да најмање годину дана има пребивалиште на територији организационе јединице за коју је расписан конкурс, до дана закључења конкурса.
3) да нема мање од 19, а више од 30 година старости до дана закључења конкурса.
4) да има завршену средњу школу.
5) да не постоје безбедносне сметње за заснивање радног односа у Министарству унутрашњих послова.
6) да поседује важећу националну возачку дозволу за управљање моторним возилом „Ц“ категорије.
7) да испуњава посебне услове у погледу критеријума здравствене, психо-физичке и базичномоторичке способности.
Право учешћа имју лица која поседују важећу националну возачку дозволу за управљање моторним возилом „Б“ категорије, иако нису положила возачки испит „Ц“ категорије, уз обавезу да га положе у року од 18 месеци од дана завршетка основне обуке припадника ватрогасно-спасилачких јединица.
Пријава на конкурс, са документацијом, подноси се полицијској станици по месту пребивалишта кандидата. Текст и ближе услове конкурса можете наћи на сајту Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs и сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs. Министарство унутрашњих послова позива све заинтересоване да се пријаве на конкурс.
The post КОНКУРС ЗА 300 НОВИХ ВАТРОГАСАЦА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.