Izvor: Radio Dunav, 20.Jun.2023, 10:52

УПИС У АПАТИНСКУ ГИМНАЗИЈУ И СТРУЧНУ ШКОЛУ ОД 3. ДО 5. ЈУЛА

Гимназија и стручна школа “Никола Tесла” Апатин ове године уписује укупно 90 ученика, од којих је 60 места намењено свршеним осмацима који желе да похађају гимназију општег типа, а 30 ђака ће бити примљено на смер Техничар за обликовање намештаја и ентеријера.
Заинтересовани >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ученици своје пријаве у првом уписном кругу могу поднети 3. и 4. јула од 8 до 15 часова у просторијама школе, док ће други круг уписа бити одржан 5. јула у истом временском периоду.
Подсећамо да се последњих година општина Апатин континуирно труди да створи што боље услове за ученике у средњим школама на својој територији. Апатинска локална самоуправа од 2021. године стипендира одличне средњошколце, а пружа и друге погодности, као што су месечна финансијска подршка за социјално угрожене ученике, субвенционисан превоз и бесплатна места у Дому ученика за средњошколце који немају пребивалиште у Апатину.
The post УПИС У АПАТИНСКУ ГИМНАЗИЈУ И СТРУЧНУ ШКОЛУ ОД 3. ДО 5. ЈУЛА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.