Izvor: Radio Dunav, 18.Jan.2024, 11:25

СУТРА У АПАТИНУ ПЛИВАЊЕ ЗА “ЧАСНИ КРСТ” – ПРИЈАВЉЕНО 26 ОСОБА

Туристичка организаија општине Апатин сутра, на празник Богојављење организује пливање за „Часни крст“, а ове године се за учешће у овој традиционалној манифестацији пријавило 26 особа. Сви они морају да прођу лекарски преглед, након чега ће се знати тачан број оних који ће >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << сутра ући у воду чија температура је нешто преко 3 степена Целзијуса. Како смо сазнали од организатора, интересовање грађана за богојављенско пливање је било велико, али су морали да ограниче број учесника.
Ова традиционална манифестација ће бити одржана на плажи код ресторана „Плава ружа“ у Апатину од 11,30 часова, а учесници ће пре тога присуствовати Литургији у храму Сабор Светих Апостола.
Пливачи ће у рукавцу Дунава до крста пливати симболична 33 метра.
The post СУТРА У АПАТИНУ ПЛИВАЊЕ ЗА “ЧАСНИ КРСТ” – ПРИЈАВЉЕНО 26 ОСОБА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.