Izvor: Pančevac-online.com, 23.Avg.2023, 11:25

250 STANOVA ZA IZBEGLA LICA IZ BIH I HRVATSKE Predsednik Vučić: Do kraja 2028. tražim da se jednom zauvek reši problem svih izbeglica! FOTO

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas, na svečanoj ceremoniji uručenja ključeva 250 novoizgrađenih stanova za izbegla lica iz BiH i Hrvatske, da do 2028. godine treba da se reši stambeno pitanje za preostalih 8.860 izbeličkih porodica koje su još bez svog krova nad glavom i najavio da će u izgradnju tih stanova biti uloženo oko […] The post 250 STANOVA ZA IZBEGLA LICA IZ BIH I HRVATSKE Predsednik Vučić: Do kraja 2028. tražim da se jednom zauvek reši problem svih izbeglica! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Sve izbjegličke porodice iz BiH i Hrvatske dobiće stanove u Srbiji (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2023

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, tokom obilaska jednog od 250 novoizgrađenih stanova za izbjegla lica iz BiH i Hrvatske, da će svim izbjeglim licima iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske do 2028. godine biti riješeno stambeno pitanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.