ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДО 21. ДЕЦЕМБРА, ПРВА НАГРАДА 100 000 ДИНАРА

Izvor: Radio Dunav, 11.Dec.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДО 21. ДЕЦЕМБРА, ПРВА НАГРАДА 100 000 ДИНАРА

Спортски савез општине Апатин и ове године оганизоваће зимски турнир у малом фудбалу који се већ традиционално одржава крајем године. На овогодишњем турниру фудбалери ће се такмичити у пет категорија а то су: сениори, ветерани, кадети, пионири и млађи пионири.
Екипе се могу >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << пријавити до 21. децембра када ће у просторијама Спортског савеза бити одржано и жребање, а сам старт турнира очекује се три дана касније 24. децембра.
Пријаве се могу предати у просторијама СС општине Апатин сваког радног дана или на бројеве телефона 064/961-72-02 (Радомир Радујко) и 060/140-57-52 (Слободан Бачић).
Поводом ове манифестације радио Дунав је данас посетио Слободан Бачић, секретар СС општине Апатин који је за наше слушаоце ексклузивно говорио о пропозицијама такмичења, пријавама за турнир и наградном фонду који могу да очекују учесници овог турнира.
ФОНО Слободан Бачић
https://www.radiodunav.com/wp-content/uploads/2018/12/SLOBODAN-BACIC-ZIMSKI-TURNIR.mp3

The post ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДО 21. ДЕЦЕМБРА, ПРВА НАГРАДА 100 000 ДИНАРА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.