Izvor: Radio Dunav, 01.Dec.2022, 12:02

“НОВОГОДИШЊИ ВАШАРИ” У АПАТИНУ И КУПУСИНИ, А ПОТОМ И ОРГАНИЗОВАН ДОЧЕК 2023. У ЦЕНТРУ ГРАДА

Туристичка организација Апатин сада већ традиционално у децембру месецу организује “Новогодишње вашаре”, а поред Апатина, манифестација ће ове године бити одржана и у Купусини.
“Новогодишњи вашар” у Купусини који ће поред продајне изложбе новогодишњих украса, поклона >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и производа старих заната, пратити и богат културноуметнички програм заказан је за 18. децембар 2022. године. Манифестацију ће у 16 часова отворити “Апатинске мажореткиње”, након чега ће уследити музичка подлога уз аниматоре “Дуо Дуле и Миле”. Најмлађи ће од 16,30 часова моћи да се забаве вожњом саоницама које вуку понији, а од 17 часова ће почети и представа за децу на мађарском језику. Предбожићна приредба под називом “Златна недеља” коју припрема Културноуметничко друштво “Петефи Шандор” ће бити одржана од 18 часова у купусинском Дому културе.
“Новогодишњи вашар” у Апатину ће бити одржан 27. децембра од 17 часова. Започеће наступом “Апатинских мажореткиња”, а за добро расположење ће бити задужени аниматори „Дуо Дуле и Миле“. Пола сата касније почеће програм за децу, која ће моћи да се провозају саоницама које вуку понији. У 18 часова ће бити изведена дечија представа, а у наставку ће бити одржан и концерт за најмлађе под називом “Авантуре летеће гитаре”, у оквиру којег ће Бане Росић извести репертоар прилагођен малишанима.
На манифестацијама у Купусини и Апатину, посетиоци ће по традицији моћи бесплатно да конзумирају топле напитке.
Пријаве заинтересованих излагача за учешће на “Новогодишњим вашарима” могу се поднети до 14. децембра, сваког радног дана у просторијама Туристичке организације Апатин (Трг Николе Тесле 13) или путем телефона на број 025/772-555. Број места је ограничен.
Поред поменутих вашара, Туристичка организација Апатина ће ове године организовати и заједнички дочек 2023. године, који ће бити одржан у улици Српских владара (код “ОТП” банке), а програм ће бити објављен накнадно.
The post “НОВОГОДИШЊИ ВАШАРИ” У АПАТИНУ И КУПУСИНИ, А ПОТОМ И ОРГАНИЗОВАН ДОЧЕК 2023. У ЦЕНТРУ ГРАДА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.