Izvor: Radio Dunav, 16.Maj.2022, 08:40

АПАТИНСКИ КАЈАК КЛУБ ОРГАНИЗУЈЕ КУП ПАНОНИЈЕ 2022

Апатински кајак клуб организује такмичење за КУП Паноније 2022. који ће бити одржан у суботу, 21. маја ове године.
Иако ове година КК Панонија „пуни“ 76 година, због пандемије ковид 19 клуб прошле године није могао на прави начин прославити јубилеј, па ће овим такмичењем обележити >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 75 година рада. КУП ће бити одржан на стази код „Плаве руже“, а почетак прве трке је у 10.30 сати.
Клубови могу пријавити такмичаре за дисциплине: МК1, МК2, К1, К2 и мушко-женске парове (МИХ). Категорије у којима ће такмичари веслати су: млађи пионири, пионири, кадети, јуниори и сениори. Трке ће бити веслане на дистанци од 500 м. Сваки клуб може пријавити две посаде, а такмичари ће моћи наступити у својој узрасној категорији и у старијој у дисциплинама К2 и МИХ. Ово не важи за млађе пионире који ће веслати само у својој категорији. На КУП-у ће бити извеслане и две меморијалне трке посвећене легендама апатинског кајакашког спорта: у категорији К1 500м јуниори трка „Јосип Липокатић“ и трка „Златоје Томин“ у категорији К1 500м за сениоре. Заинтересовани клубови своје пријаве морају послати најкасније до 19. маја овегодине, на мејл: kdjuro84@gmail.com .
The post АПАТИНСКИ КАЈАК КЛУБ ОРГАНИЗУЈЕ КУП ПАНОНИЈЕ 2022 appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.