Izvor: Radio Dunav, 22.Mar.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПРВО МЕСТО ЗА АПАТИНСКЕ МАЖОРЕТКИЊЕ НА ТАКМИЧЕЊУ „СОМБОР ОПЕН 2019“

Апатинске мажореткиње састава „КАДЕТИ А“ присуствовале су такмичењу Фигура Сомбор Опен 2019, на ком су освојиле 1. место. Ово је друго у низу злато на такмичењима ове врсте.
Организатор такмичења била је СК Фигура Сомбор, чији клуб постоји од 2009. године. На такмичењу је учествовало >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 250 деце која су своја умећа приказала у 140 наступа.
Подсећамо, младе мажореткиње из Апатина прво злато су донеле пре свега неколико месеци из Београда, са 5678 Фестивала одржаног у Сава центру крајем новембра месеца 2018. године.
Иако су основане тек пре нешто више од годину дана, секција апатинских мажореткиња освајањем другог злата показује да је интензиван рад и посвећеност кључ до успеха. Поред ових значајних признања, младе мажореткиње из нашег града у протеклом периоду су имале велики број наступа, а како кажу, жеља им је да достигну резултат својих другарица из Сонте.
The post ПРВО МЕСТО ЗА АПАТИНСКЕ МАЖОРЕТКИЊЕ НА ТАКМИЧЕЊУ „СОМБОР ОПЕН 2019“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.