Izvor: Radio Dunav, 30.Avg.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДЕСЕТИ ЈУБИЛАРНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ „КУП АПАТИНА 2019“

У суботу ће у Апатину бити одржан десети јубиларни међународни турнир у одбојци под називом „Kуп Апатина 2019“.
Претходних година турнир је такође игран у конкуренцији млађих категорија, уз учешће клубова из Хрватске, Београда, као и клубова са територије Војводине.
Победници >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << турнира „Kуп Апатина“ од 2009 године су били:Београд, Нови Сад, Осијек, Шабац, Спартак Суботица и последње четири године Апатин.
Ове године организатори су поводом јубилеја ,десетог турнира „Kуп Апатина 2019“, донели одлуку да поред турнира који се сада већ традиционално одржава у хали, у конкуренцији пионирки и кадеткиња , 14. септембра организују и турнир у Мини одбојци, за девојчице и дечаке узраста од 8 до 15 година.
Овај турнир који по десети пут организује Одбојкашки клуб „Апатин“ подржава Покрајински секретаријат за спорт и омладину .
The post ДЕСЕТИ ЈУБИЛАРНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ „КУП АПАТИНА 2019“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.