Izvor: Radio Dunav, 28.Mar.2020, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЗАБРАЊЕНО ШЕТАЊЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА ОД 20 ДО 21

Влада Србије одлучила је на данашњој седници да повуче одлуку о дозвољеној шетњи кућних љубимаца за време полицијског часа у трајању од 20 минута између 20 и 21 час.
„Водећи се мишљењем струке, Влада Републике Србије одлучила је да повуче одлуку о дозвољеној шетњи кућних >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << љубимаца у трајању од 20 минута између 20 и 21 час“, наводи се у образложењу Владе.
Подсетимо, претходно је Влада донела одлуку да власници своје кућне љубимце могу шетати између 20 и 21 час, у трајању од 20 минута и на удаљености не већој од 200 метара од куће, упркос полицијском часу.
Сада је та одлука поништена.
The post ЗАБРАЊЕНО ШЕТАЊЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА ОД 20 ДО 21 appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.