Izvor: Radio Dunav, 21.Jun.2023, 08:48

ОПШТИНИ АПАТИН ОДОБРЕНО ВИШЕ ОД 2 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА СТАНОВАЊА ИЗБЕГЛИЦА

На основу учешћа у Програму коришћења средстава за решавање стамбених потреба и других програма интеграције избеглица, као и програма подстицаја за спровођење мера активности неопходних за достизање утврђених циљева из области управљања миграцијама које спроводи Kомесаријат >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << за избеглице и миграције Републике Србије, Општина Апатин је добила 2.160.000 динара за побољшање услова становања избеглица на својој територији. Наведена средства ће бити расподељена након спровођења конкурса, који ће бити расписан у наредном периоду. Избегла лица са боравиштем на територији наше општине ће моћи да конкуришу за помоћ у грађевинском материјалу и опреми.
The post ОПШТИНИ АПАТИН ОДОБРЕНО ВИШЕ ОД 2 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА СТАНОВАЊА ИЗБЕГЛИЦА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.