Izvor: Radio Dunav, 28.Avg.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОСНОВЦИ У КЛУПАМА ОД ПОНЕДЕЉКА 2. СЕПТЕМБРА – ДРУГА СМЕНА ОД ПОЛА ЈЕДАН

Апатински основци се након летњег распуста враћају у школске клупе у понедељак 2. септембар 2019. године.
-Први школски дан у преподневним сменама резервисан је за ученике других, четвртих, као и за оне од петог до осмог разреда, док ће ученици првих и трећих разреда наставу >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << похађати у послеподневној смени која по новом распореду почиње у 12 сати и 30 минута – рекла је Сања Шијан, директорка ОШ „Жарко Зрењанин“.
Она је додала да ће први час одељенског старешине ѕа ученика петих разреда бити одржан у четвртак 29. августа, када ученици треба да дођу у учионице код својих учитељица где ће упознати будуће одељенске старешине.
-Упознавање ученика петих разреда са будућим одељенским старешинама, биће одржано сутра (четвртак), 10 сати, у учионицама које су деца претходне четири године користила, каже Шијан и додаје да ће родитељски састанак за родитеље ђака првака, бити одржан истог дана у „Вишенаменској“ сали са почетком од 17 часова.
Са жељом да остваре што бољи успех, Шијан је ученицима у име школе и у своје лично име, пожелела срећан почетак нове школске године.
The post ОСНОВЦИ У КЛУПАМА ОД ПОНЕДЕЉКА 2. СЕПТЕМБРА – ДРУГА СМЕНА ОД ПОЛА ЈЕДАН appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.