Izvor: Radio Dunav, 27.Jan.2022, 11:26

РАДНО ВРЕМЕ КОВИД АМБУЛАНТЕ У АПАТИНУ ПРОДУЖЕНО ДО 18 САТИ

Због повећања броја прегледа грађана који имају неке од симптома вируса корона, радно време ковид амбулате продужено је до 18 сати, саопштено је из апатинског Дома здравља.
У овој ковид амбуланти радно време било је од 8 до 15 сати, али како је дошло до већег броја прегледа, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << оно је продужено за још три сата.
Последњих дана на територији наше општине је дошло до пораста броја новозаражених, па је тако данас регистровано 245 ковид позитивних особа.
У амбуланти се на дневном нивоу обрађује 70-ак грађана који се јављају са симптомима ковида, од чега 50 има позитиван резултат.
Већина оболелих има лаку клиничку слику, а десетак одсто са тежом дијагнозом се упућују даље на хоспитализацију.
The post РАДНО ВРЕМЕ КОВИД АМБУЛАНТЕ У АПАТИНУ ПРОДУЖЕНО ДО 18 САТИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.