Izvor: Radio Dunav, 12.Jan.2022, 10:22

ДАНАС СЕ ЗАВРШАВА ЗИМСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ, ПРОГРАМ ПОЧИЊЕ У 16 ЧАСОВА

На зимском турниру у малом фудбалу који се игра у апатинској спортској хали данас је финални дан, а на програму су утакмице за треће место и финала.
Програм ће почети у 16 часова финалном утакмицом пионира, пола сата касније кадети ће играти утакмицу за треће место а финале >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у овој категорији је заказано за 17,05 часова. Ветерани ће у 17,45 часова одиграти меч за треће место, потом ће уследити ревијална утакмица између ветерана београдског Партизана и апатинске Младости, а финале у најстаријој категорији ће се играти у 19,15 часова.
Утакмица за треће место у сениорској конкуренцији ће почети у 20,15 часова, док ће победник овогодишњег зимског турнира у малом фудбалу бити познат након финалног меча сениора који је заказан за 21,30.
У забавном програму ће наступити бенд „Адађо“.
Подсећамо да ће победник сениорског турнира добити 200.000 динара, другопласирана екипа 80.000 динара а трећепласирана 40.000 динара.
Фото: Архива Радио Дунав
The post ДАНАС СЕ ЗАВРШАВА ЗИМСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ, ПРОГРАМ ПОЧИЊЕ У 16 ЧАСОВА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.