Izvor: Pančevac-online.com, 14.Avg.2023, 09:06

15 EKIPA UČESTVOVALO NA DEVETOM TURNIRU I SVI ZADOVOLJNI: Najavljena i izgradnja parka na Kotežu u spomen heroja sa Košara! VIDEO

U sklopu „Preobraženskih dana” koji se održavaju u Gornjem gradu u Pančevu održan je tradicionalni turnir u malom fudbalu. Na turniru je učestvovalo 15 ekipa po sistemu „5 plus 1”, prenosi TV Pančevo. U dvorištu OŠ “Vasa Živković” povodom manifestacije “Preobraženski dani” održan je 9. turnir u malom fudbalu. Ovaj turnir okupio je ljubitelje fudbala […] The post 15 EKIPA UČESTVOVALO NA DEVETOM TURNIRU I SVI ZADOVOLJNI: Najavljena i izgradnja parka na Kotežu u spomen heroja sa Košara! VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.