Izvor: Radio Dunav, 05.Dec.2021, 10:01

КУЋЕ НА СЕЛУ ЗА 15 АПАТИНСКИХ ПОРОДИЦА

Заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић крајем седмице потписао је нови уговор у Министарству за бригу о селу, чиме је омогућено да бесповратна средства за куповину сеоске куће са окућницом који је био отворен до 01.новембра 2021. године добију још четири породице >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у општини Апатин. Tиме је број заокружен на укупно 15 младих брачних парова из наше општине који су на овај начин решила своја стамбена питања.
Бесповратна средства за куповину сеоских кућа добили су Ванеса и Небојша Паланчевић у Сонти, Катарина Жуљевић и Звонимир Златар у Купусини, Милана и Дарио Мороквашић и Ивана Крпјан и Милан Корица у Пригревици.
Подсећамо, Влада Републике Србије је преко Министарства за бригу о селу расписала Програм доделе бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом који је био отворен до 01.новембра 2021. године, а све у циљу смањења миграторних кретања становништва, депопулације у руралним подручјима и мотивисања сеоског становништва да остане на селу.
The post КУЋЕ НА СЕЛУ ЗА 15 АПАТИНСКИХ ПОРОДИЦА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.