Izvor: Radio Dunav, 23.Okt.2020, 11:05

АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ПРИКУПИЛИ 130.000 ДИНАРА ЗА СВЕТЛАНИНО ЛЕЧЕЊЕ

Током дечје недеље Основна школа „Жарко Зрењанин“ из Апатина се укључила у велику хуманитарну акцију под називом „Подељена срећа два пута је већа“, у оквиру које су ученици ове школе прикупљали средства за лечење наше суграђанке Светлане Мирковић. Према речима директорице >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << апатинске основне школе Сање Шијан, сакупљена су значајна средства која ће бити уплаћена на Светланин рачун.
У акцији су учествовали ученици од првог до осмог разреда, а прикупљено је 130.000 динара. Ја сам веома поносна на нашу децу јер је велики број њих подржао ову хуманитарну акцију, а са Светланиним супругом Тибором смо договорили да новац уплатитимо на њен рачун.
Тибор Табороши се захвалио ученицима и запосленима у школи, али и свим осталима који су подржали многобројне хуманитарне акције које су биле организоване у циљу прикупљања средстава за Светланино лечење.
-Ја сам одушевљен са тим малим чудотворцима, јер су они стварно генијалци. Што деца могу да ураде чудо, то не може нико. Врло сам поносан и захвалан свој тој деци, њиховим родитељима, наставницима, учитељима и другим запосленим у школи. Још једном желим да се захвалим и свим грађанима који су у претходном периоду на било који начин помогли да се прикупе средства за Светланино лечење рекао је Табороши.
Он је нагласио да су средства за лечење наше суграђанке прикупљена и да она следеће недеље поново путује у Беч.
Средства су у принципу прикупљена за све што је за сада договорено на клиници. Светлана се тренутно осећа добро ако то смем тако да назовем, и у уторак иде на другу терапију, нагласио је Тибор Табороши.
The post АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ПРИКУПИЛИ 130.000 ДИНАРА ЗА СВЕТЛАНИНО ЛЕЧЕЊЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.