Izvor: Radio Dunav, 02.Maj.2020, 14:18

НОВИ СЛУЧАЈ КОРОНЕ У АПАТИНУ- ЧЕКАЈУ СЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА ЈОШ 13 ОСОБА

У Апатину је регистрован нови случај особе заражене корона вирусом.
Kако Дунав сазнаје, случај је потврђен у Ромском насељу код наше суграђанке која је претходних месец и по дана боравила у Алексинцу.
Реч је о 19-годишњој девојци која је крајем прошле >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << недеље стигла у Апатин из Алексинца. Она се апатинском Дому здравља јавила са блажим респираторним тегобама и температуром.
Након обављеног тестирања и позитивног налаза на корона вирус пацијенткиња је пребачена на Инфективну клинику у Нови Сад.
За 13 особа са којима је протекла четири дана била у контакту одређен је карантин и изолација а обављено је и тестирање.
Резултати тестова биће познати вечерас или током сутрашњег дана, речено је Дунаву.
У међувремену, полиција од синоћ интензивно спроводи контролу кретања грађана у Ромском насељу, све како би се евентуално жариште и нови случајеви изоловали и спречило даље ширење вируса ковид-19.
На званичном сајту covid19.rs стоји да су у Апатину до данас укупно регистрована три позитивна случаја на корона вирус.
The post НОВИ СЛУЧАЈ КОРОНЕ У АПАТИНУ- ЧЕКАЈУ СЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА ЈОШ 13 ОСОБА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.