Izvor: Radio Dunav, 02.Dec.2022, 12:11

СУТРА У АПАТИНУ 12. КОЛО БОКСЕРСКЕ ЛИГЕ ВОЈВОДИНЕ

У апатинској спортској хали сутра, 03. децембра 2022. године ће бити одржан пети боксерски меморијал “Жарко Лукић”, који је уједно и дванаесто коло Лиге Војводине. Према речима Ђорђа Грмуше из Боксерског клуба “Апатин” који је организатор догађаја, Апатинци ће имати прилику >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << да погледају 22 борбе.
-Своје учешће у сутрашњем такмичењу потврдило је девет клубова из Војводине, а наступиће и пет домаћих боксера. Боје Боксерског клуба “Апатин” ће бранити Огњен Петрић, Душан Зубер, Никола Гаговић и Никола Поповић, док ће Лукић који је из нашег клуба прешао у БК “Сомбор” боксвовати против свог доскорашњег клупског друга Поповића. То ће бити последњи меч, и требао би да буде шлаг на торту.
Мечеви почињу у 14 часова, а улаз је бесплатан. Овај догађај ће имати хуманитарни карактер јер ће на улазу бити постављена донаторска кутија за прикупљање средстава за лечење младог Апатинца, Данила Балаћа.
The post СУТРА У АПАТИНУ 12. КОЛО БОКСЕРСКЕ ЛИГЕ ВОЈВОДИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.