Izvor: Radio Dunav, 07.Apr.2020, 08:05

У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ ВОЈВОДИНЕ 107 ОБОЛЕЛИХ

Више од 260 становника Војводине оболело је од вируса Цовид-19, што је 70 више у односу на прошли петак, када су саопштени последњи подаци.
Од тог броја највише оболелих се налази на лечењу у Kлиничком центру Војводине, њих 107, и они су смештени на Инфективној клиници и Kлиници >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << за ортопедију. Од ових пацијената троје се налазе на респиратору.
Покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић рекао је за РТС да је до понедељка у 19 часова на Новосадском сајму примљено 39 грађана, али није прецизирао да ли су то све Новосађани или их има и из других места, јер је предвиђено да у овом простору буду смештени и грађани из других војвођанских насеља.
Претходно је из Градског штаба за ванредне ситуације саопштено да је део грађана који су заражени и који су били у изолацији преко кол центра обавештено да ће их Хитна помоћ пребацити на Новосадски сајам.
Додајмо и да је према подацима Kризног штаба Владе Србије у Новом Саду од вируса корона оболело 86 грађана, што је за 30 оболелих више него у петак када је било 55 заражених. Према доступним подацима, део Новосађана се налази на лечењу у Kличничком центру Војводине, а део је у изолацији и вероватно сада већ и на Новосадском сајму.
The post У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ ВОЈВОДИНЕ 107 ОБОЛЕЛИХ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.