Izvor: Radio Dunav, 01.Okt.2020, 17:24

АПАТИНСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ОБЕЛЕЖИО 1. ОКТОБАР-ДАН СТАРИХ

Поводом 01. октобра, међународног дана старих особа, запослени у Центру за социјални рад су обишли неке од својих настаријих корисника и уручили им пригодне поклоне.
Традиционално окупљање корисника услуге Помоћ у кући ове године је замењено појединачним обиласцима >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и посетама корисника у њиховим домовима.
-Пандемија вируса Kовид-19 нас је спречила да се окупимо у већем броју на једном месту, разговарамо и проведемо пријатно поподне, као у годинама иза нас, али нисмо заборавили да је најважнија подршка, брига и међугенерацијска солидарност, кажу у апатинском ЦСР.
-У нади да ћемо следећи Међународни дан старих особа провести окупљени у већем броју, у добром здрављу и расположењу, свим старијим особама честитамо данашњи празник, желимо им добро здравље и мирну старост.
„ЦСР“, Апатин
The post АПАТИНСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ОБЕЛЕЖИО 1. ОКТОБАР-ДАН СТАРИХ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.