Izvor: Radio Dunav, 01.Dec.2020, 19:31

У ОКРУГУ 1.456 ЗАРАЖЕНИХ КОРОНАВИРУСОМ- СИТУАЦИЈА СВЕ ОЗБИЉНИЈА

Према последњим подацима у Западнобачком округу је 1.456 инфицираних коронавирусом. На ковид одељењу у Општој болници „др Радивој Симоновић“ лечи се 82 пацијента, а шест је на механичкој вентилацији.
У сомборској Ковид амбуланти истичу да је међу тестираним пацијентима >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << око 40 одсто PCR позитивних.
-У протеклој недељи смо имали 209 прегледа и 315 тестирања, а имамо 62 упућена пацијента у сомборску Општу болницу. То је знатно повећање и погоршање у претходном периоду“, каже Др Здравко Хлодик, начелник Ковид амбуланте у Сомбору.
Према последњим подацима Завода за јавно здравље, у Сомбору је највише инфицираних корона вирусом – 557 лица, Кули 416, Оџацима 246 и у Апатину 249 оболелих.
The post У ОКРУГУ 1.456 ЗАРАЖЕНИХ КОРОНАВИРУСОМ- СИТУАЦИЈА СВЕ ОЗБИЉНИЈА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.