Izvor: Radio Dunav, 19.Dec.2023, 10:00

СУТРА ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ АНЂЕЛКЕ РУЖИЋ-„ПУТОВАЊЕ У СРЕДИШТЕ ПРИЧЕ“

Сутра, 20. децембра у Народној библиотеци „Миодраг Борисављевић“ са почетком у 17 сати, биће одржана промоција књиге Анђелке Ружић под називом „Путовање у средиште приче“. Осим промоције књиге биће уприличена и радионица за децу основношколског узраста.
Најављеној радионици >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ће присуствовати ученици првог циклуса, како су за радио „Дунав“ рекли у апатинској библиотеци. Осим ученика првог циклуса који учествују у пројекту ове библиотеке „лектира није баук“, добродошла су и сва деца која имају таленат и афинитет за писање, као и они који желе да чују и науче нешто ново и корисно када је писање у питању, поручују из Народне библиотеке „Миодраг Борисављевић“.
The post СУТРА ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ АНЂЕЛКЕ РУЖИЋ-„ПУТОВАЊЕ У СРЕДИШТЕ ПРИЧЕ“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.