Izvor: Radio Dunav, 08.Mar.2021, 09:25

СОМБОРСКА БОЛНИЦА ВРАТИЛА КОВИД ИНФЕКТИВНО ОДЕЉЕЊЕ

Због погоршања епидемиолошке ситуације, већег броја пацијената у респираторној амбуланти и повећаног броја пријема пацијената на Ковид одељењу за плућне болести, у Општој болници „Др Радивој Симоновић“ Сомбор је од 05. марта 2021. године поново отворено Ковид инфективно одељење.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Одељење за плућне болести које је било смештено у згради инфективног одељења се премешта на асептичну хирургију, односно на други спрат зграде хируршког блока.
Пријемна и редовна пулмолошка (грудна) амбуланта у наредном периоду ће бити на Одељењу за пријем, тријажу и збрињавање ургентних стања (Хитна хирушка служба).
Из сомборске болнице напомињу да све службе, одељења и дијагностичке процедуре од 01. фебруара 2021. године функционишу у обиму који дозвољава тренутна епидемиолошка ситуација и расположив кадар.
Посећамо да је Ковид инфективно одељење одељење затворено 1. фебруара, када је у Западнобачком округу регистровано побољшање епидемиолошке ситуације.
The post СОМБОРСКА БОЛНИЦА ВРАТИЛА КОВИД ИНФЕКТИВНО ОДЕЉЕЊЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.